AMP İçerik Yönetim Sistemi

tnado SEO & AMP CMS, SEO için tasarlanandan daha fazlasıdır, ve gemide daha fazlası yüklüdür. Ayrıca Google AMP (Hızlandırılmış Mobil Sayfalar) ve bununla ilgili burda ilgilenecez.

 Siteyi AMP yapma

Hızlandırılmış Mobil Sayfalar projesi, kaynak açık bir çerçevedir ve Google tarafından desteklenmektedir. Mobil internet kullanımı önemli ölçüde artmaktadır ve arama motorları ve diğer bilgi kaynakları tarafından yapılan değerlendirmeler bunu kanıtlamaktadır. Sıçrama oranı, web sitesinin yüklenme süresine bağlı olduğundan, mobil kullanıcılar için giderek daha önemli hale geliyor. Bu yüzden Sayfa Hızı testi, bu nedenle günümüzde ve gelecekte mobil terminalleri düzgün bir şekilde tedarik etmek önemlidir.



AMP İçerik Yönetim Sistemi (CMS) ne getirmelidir?

Bir AMP CMS, AMP'nin AMP sayfalarını Google'da endeksleme için hata yapmadan sunduğu tüm olasılıkları sunmalıdır. Kaliteyi daha iyi kontrol etmek için ayrı şablon sistemi ve AMP şablonları sisteme entegre edilmelidir. AMP spesifikasyonlarına referans yapılmalıdır, örn. CSS boyutu gibi, önceden belirtilen büyüklüğü aşmadığından emin olmak için.

Web sayfalarında gezinirken, komik URL /kategori/amp/ gibi ve bu AMP sayfası ve bazı kategorilerde, şu anda şunun ne olduğunu merak ediyorsanız, şu anda sitenin amperlerini içeren bir kategori de izliyor olmayacak. Böyle bir şeye daha çok karşıyım ve AMP sayfaları dinamik olarak harcanmıyor.



Tarayıcı uzantıları ve endeksleme

Aracı tarayıcınıza zaten yüklediyseniz, bunun AMP sitesi olup olmadığını görebilirsiniz. Tabi ki, Google tarafından dizine eklendiğinde, arama sonuçlarında görünecek veya görünecek olan AMP sürümü için de mobilde arama yapabilirsiniz.

İşte Search Console'dan bir ekran görüntüsü:

Google ayrıca size orada ve hangi sayfada olduğunu gösterir. Böylece siteyi tekrar dizine uygun hale getirip tepki verebilirsiniz.


Tipp zum Debuggen

Bir blog girişine bakın, tarayıcınız için AMP sayfalarını tanımak ve aynı zamanda hata ayıklamak için bir araç bulacaksınız.
 Geliştiriciler için Beş İyi Google Chrome Uzantısı.



tnado SEO CMS AMP Motoru

Tnado AMP motoru, sayfalarınızın her birini AMP sayfaları (tümü dinamik) olarak yansıtır, tüm temalar bir AMP sürümünü getirir, böylece herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymazsınız. Sistem verimli ve başarılı çalışmalar için tasarlanmıştır.  Bu sayfa AMP sayfası olarak Zaten üzerinde değilse :) AMP'nin tnado'da sunduğu tüm özelliklerine yakın olacaksınız.  AMP by Example