Başlangiç

Şimdi tnado ile başlayıp, rakiplerinizin AMO ( Arama Motoru Optimizasyonu) teknik olarak ve her şeye bir şey ödemeden en öne gecmek ister misin?

Ayrıca, tüm platform tabanlı sistemler tarafından, platformlarına kayıt olmalarına rağmen, sonuna kadar kullanmaları için ödeme yapmak zorunda kaldıklarından rahatsızlık duyuyormusun. Veya daha sonra perspektife sahip olmadığınız yüzlerce üreticinin olduğu bir eklenti. Öyleyse bizimde tam olarak doğrusun, biraz sabırlı olursan sana alfa sürümü ile bir süpriz sunacağız.

Ancak, hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için, güncel kalmak için sosyal ağlarımızdan birine abone ol. Sana ne spam göndereceğiz ne de gereksiz bilgileri dökeceğiz.

Diğer şeylerin yanı sıra, kurulum sırasında herhangi bir formda size yardımcı olacak kurulum kılavuzunu da bulacaksınız. Endişelenmeyin, kurulum hakkında konuştuğumuzda, o zaman gerekli verileri girdiğiniz bir grafik arayüzdür. 5'ten fazla adım veya 5 dk. dan fazlaya ihtiyacın olmayacak. Programcılar elbette
config.db.php kendi yarata bilir, bu sistem sade programcılar için değildir, hem programcılar için hemde programcı olmayanlar için programlanmıştır.



Bedava site kur

Sadece bu değil ama AMP veya arama motoru optimizasyonu gibi çok daha fazlası. Ücretsiz bir web sitesi veya blog oluşturmak için bir sisteme sahip olmak en iyisidir, çünkü her şey bir meslekten olmayan kişi için çok fazla olacaktır. Elbette bu yolu seçebilir ve yabancı bir sistem kullanmadan sayfayı kendiniz oluşturabilirsiniz.
 Site kur ve yönet



tnado IYS henüz yayınlanmadı

Bizim için AMO IYS tnado serbest bırakmak için bir süre alacaktır. Sabrınızı istiyoruz.
Sosyal ağlarımızda ve burada yeni bir şey varsa, bunun hakkında bilgilendirileceksiniz. IYS mümkün olan en kısa sürede yayınlamaya çalışıyoruz, ancak amacımız AMO ve diğer tüm projeleriniz için en iyi IYS sağlamaktır.

Şu anda IYS hala test aşamasındadır, lütfen sabırlı olun.

Bizim sözümüz: bu tnado IYS sisteminin kullanıcısı hayal kırıklığına uğramayacak ve hiçbir şeye mal olmayacaktır. Görüşleriniz bizim için çok daha önemlidir, bu yüzden bizi takip etmeniz ve gösterdiğiniz ilgiyi bize göstermeniz.